skip to Main Content
bouwbedrijf sleenhoff banner

Duurzaam bouwen? Bouwbedrijf Sleenhoff helpt!

bouwbedrijf sleenhoff duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen met de hulp van Bouwbedrijf Sleenhoff

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Misschien wilt u ook een woning of pand op een duurzame manier laten realiseren, maar weet u niet precies waar u moet beginnen. Er zijn namelijk heel veel factoren waar u rekening mee moet houden wanneer u een passiefhuis bouwt. Bouwbedrijf Sleenhoff kan u daarbij helpen. Wij hebben alle kennis in huis om u gedurende het hele proces aan de hand te nemen. Van de ontwerpfase tot het bouwen tot de afwerking, wij helpen u van A tot Z. Wij gaan op zoek naar vakkundige bedrijven in ons netwerk die u kunnen helpen met duurzaam bouwen. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met duurzaamheid als doel. Steeds meer bedrijven en particulieren beseffen hoe belangrijk het is om duurzaam te leven. Duurzaam bouwen is daar een belangrijk onderdeel van. Om bijvoorbeeld een passiefhuis te realiseren, moeten er veel verschillende maatregelen worden genomen. Zowel bij de ontwerpfase, de bouwfase en de gebruiksfase inclusief de sloop richt men zich op duurzaamheid. Gelukkig zijn er steeds meer aannemersbedrijven en architectenbureaus die zich focussen op het duurzaam bouwen. Maar hoe vindt u deze bedrijven? Bouwbedrijf Sleenhoff helpt u daarbij. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk met aannemers, schilders, architecten, bouwadviseurs en stukadoors die u graag met de bouw helpen. Wij brengen u in contact met deze bedrijven en leiden alles in goede banen, zodat er een woning wordt gerealiseerd die vrijwel volledig duurzaam is.

Onze werkwijze bij duurzaam bouwen

Wat is de aanpak van ons bouwbedrijf bij duurzaam bouwen? We starten het proces met een gesprek waarin we uw wensen voor de nieuwe woning of het pand in kaart brengen. Vervolgens gaat we in ons netwerk op zoek naar experts in duurzaam bouwen. Wanneer de juiste architect, aannemer en bouwadviseur is gevonden, kan het maken van een planning beginnen. De planning biedt houvast voor u en de vakbedrijven die aan de slag gaan met de bouw. U weet namelijk precies waar u aan toe bent. Met deze aanpak zorgen wij ervoor dat het project succesvol kan worden afgerond.

Contact opnemen

Wilt u een samenwerking aangaan met ons bouwbedrijf om een passiefhuis of duurzaam pand te realiseren? Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Benader ons dan door te mailen naar [email protected]. Wij gaan dan graag met u aan de slag op het gebied van duurzaam bouwen.

Blogs

Back To Top