skip to Main Content
bouwbedrijf sleenhoff banner

Bouwbedrijf Sleenhoff is uw bouwpartner

bouwbedrijf sleenhoff over ons

Maak kennis met Bouwbedrijf Sleenhoff

In 1999 werd Bouwbedrijf Sleenhoff opgericht door een aantal vakmensen die al jarenlang in de bouwwereld werkzaam waren. Door de handen ineen te slaan konden zij hun kennis, ervaring en expertise bundelen en particulieren en bedrijven helpen met hun project. Door de jaren heen werd ons netwerk met vakkundige bouwpartners steeds groter. Hierdoor zijn wij in staat om voor ieder project, groot of klein, de juiste mensen te vinden. Of het nu gaat om een goede schilder, aannemer, architect, stukadoor of bouwadviesbureau, wij kunnen u helpen. Wilt u meer te weten komen over de diensten en aanpak van ons bouwbedrijf? Lees dan snel verder. Ook kunt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij gaan graag een samenwerking met u aan!

Onze diensten

Bouwbedrijf Sleenhoff heeft kennis van vrijwel alle soorten bouwprojecten. Wij helpen u met het vinden van de juiste mensen en zorgen voor een planning, zodat alles in goede banen kan worden geleid. Wij helpen u onder andere met het volgende:

  • Nieuwbouw
  • Restauratie
  • Utiliteitsbouw
  • Verbouwing
  • Duurzaam bouwen

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein uw project is, wij helpen u altijd graag. Onze bouwexperts staan bijvoorbeeld voor u klaar wanneer u een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen, een schilder nodig heeft voor binnen- of buitenschilderwerk of een aannemer wilt inschakelen voor een verbouwing.

De werkwijze van Bouwbedrijf Sleenhoff

Kiest u voor een samenwerking met ons bouwbedrijf, dan gaat dit als volgt in zijn werk. We starten met het eerste gesprek waarin wij meer willen weten over uw wensen voor uw project. Welke mensen denkt u bijvoorbeeld nodig te hebben? Vervolgens voorziet onze bouwexpert u van advies. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om eenvoudig de juiste bedrijven te vinden die mee kunnen werken aan uw project. Een betrouwbaar en deskundig architectenbureau, aannemersbedrijf, schildersbedrijf of bouwadviesbureau, wij brengen u ermee in contact. Vervolgens zullen wij een planning maken voor het verloop van het project. Zowel de betrokken partijen als u weten precies waar ze aan toe zijn. Door op deze manier samen te werken, zorgen wij voor een kwalitatief resultaat met een zeer nette afwerking.

Neem contact met ons op

Wilt u direct de hulp van ons bouwbedrijf inschakelen bij uw project? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! U kunt dan contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected]. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor het uw project.

Blogs

Back To Top