skip to Main Content
bouwbedrijf sleenhoff banner

Restauratie laten uitvoeren? Bouwbedrijf Sleenhoff helpt

bouwbedrijf sleenhoff restauratie

Restauratie door Bouwbedrijf Sleenhoff

Wilt u een restauratie laten uitvoeren en bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf dat u daarbij kan helpen? Dan zit u helemaal goed bij Bouwbedrijf Sleenhoff. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor bedrijven en particulieren die hun pand willen laten opknappen. Het vinden van de juiste bedrijven voor het uitvoeren van de restauratie kan een behoorlijk opgave zijn. Daar willen wij u graag mee helpen. Wij hebben een uitgebreid netwerk met de beste aannemersbedrijven, bouwadviesbureaus, schildersbedrijven en architectenbureaus. Wij brengen u in contact met deze vakbedrijven, zodat zij aan de slag kunnen gaan met de restauratie van uw pand. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan snel verder. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen door te mailen.

Een restauratie

Woont u in een prachtig oud of monumentaal pand? Maar moet de woning of het kantoor gedeeltelijk of helemaal worden vernieuwd? En heeft u niet de kennis en vaardigheden om dit zelf uit te voeren? Dan heeft u vakkundige en betrouwbare bedrijven nodig die u daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een goed aannemersbedrijf en schildersbedrijf. Maar hoe vindt u deze bedrijven? Bouwbedrijf Sleenhoff kan u daarbij helpen. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd met bedrijven in alle sectoren van de bouw. Deze vakkundige bedrijven gaan graag met u aan de slag om de restauratie van uw woning of bedrijfspand tot een succes te maken!

Onze werkwijze bij een restauratie

Kiest u voor een samenwerking met Bouwbedrijf Sleenhoff bij de restauratie van uw woning of pand? Dan kunt u van ons het volgende verwachten. We starten met het maken van een afspraak voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen voor de restauratie in kaart gebracht. Vervolgens bekijken we welke bedrijven nodig zijn voor de restauratie. Heeft u alleen een goed aannemersbedrijf nodig? Of is er ook behoefte aan een schilder? Wij brengen u in contact met deze vakmensen, zodat u afspraken met hen kunt maken. Daarnaast wordt er een planning gemaakt waarin alle werkzaamheden tijdens de restauraties worden vastgelegd. U komt zo nooit voor verrassingen te staan en weet precies waar u aan toe bent.

Contact opnemen

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van ons bouwbedrijf? Heeft u vragen over onze aanpak? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan door te mailen naar [email protected]. Wij informeren u dan graag over onze werkwijze bij een restauratie en hopen zo snel mogelijk een samenwerking met u aan te gaan.

Blogs

Back To Top