skip to Main Content
De Voordelen Van Betonvloeren

De voordelen van betonvloeren

De voordelen van betonnen vloeren

Betonvloeren: een goed idee?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een betonvloer. Betonnen vloeren zijn heel gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij. Ze zijn bestand tegen de meeste beschadigingen en vlekken. Als ze juist worden gestort, zijn betonnen vloeren extreem duurzaam en waterbestendig. Bovendien staat betonvloeren erom bekend dat ze veel kosten kunnen besparen doordat het oppervlak warmte opneemt en daarmee uw energierekening verlaagt. Meer weten over de voordelen van betonvloeren? Lees verder!

Eenvoudig in onderhoud

De meest voor de hand liggende reden om een betonvloer voor uw bedrijfsvloer te kiezen, is dat deze ongelooflijk onderhoudsvriendelijk is en niet veel aandacht en tijd nodig heeft. Zo maakt u een betonvloer gemakkelijk schoon met neutrale schoonmaakmiddelen en hoeft u deze niet te veel te schrobben of in de wax te zetten. Voor een grondige schoonmaak, die u bijvoorbeeld eens per jaar nodig heeft, kunt u altijd een betonbedrijf inschakelen!

Tijd en geld winnen

Een betonvloer gaat erg lang mee als deze netjes wordt gestort en aan alle kanten afgedicht. Ze kunnen namelijk goed tegen een stootje. Zelfs onder drukke verkeersomstandigheden kan een betonnen vloer tientallen jaren meegaan. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet om de paar jaar je vloeren te vervangen. Dit bespaart u op de lange termijn veel tijd en geld. Wel is af en toe een goede poetsbeurt aan te raden, maar ook deze zullen minder vaak nodig zijn dan u denkt.

In alle geuren en kleuren

Vaak wordt gedacht dat betonvloeren alleen in grijs verkrijgbaar zijn. Niet is minder waar. Zo is elke denkbare kleur betonvloer mogelijk. Kleuradditieven maken deel uit van het gietproces en worden als een soort kleurpoeder toegevoegd, dat vervolgens in de vloer wordt verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet kan vervagen of slijten, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Dus kleur is het nieuwe grijs!

Nog meer voordelen

Betonnen vloeren zijn niet alleen een uitstekende keuze voor allerlei soorten binnenruimtes, maar zijn ook erg praktisch buitenruimtes. Dat komt omdat ze ongelooflijk resistent zijn tegen klimaatverandering. Het eenvoudige onderhoud, de lange levensduur en de vlekbestendigheid van een betonvloer maken het de perfecte keuze voor alle ruimtes. Meer weten over betonvloeren en hun voordelen? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top