skip to Main Content
Nieuwe Vloer Nodig Voor Uw Nieuwe Woning?

Nieuwe vloer nodig voor uw nieuwe woning?

Alles over vinyl vloeren in Amsterdam

Wij werken als bouwbedrijf natuurlijk aan vele bouwprojecten. Zo ook voor de particuliere sector. Opvallend is dat wij bij de vele woningen die wij bouwen altijd de vraag krijgen of wij tips hebben voor de vloer die erin komt. En of wij die kunnen leggen. Een vloer leggen kunnen wij ongetwijfeld, maar het hoort niet tot onze werkzaamheden. Wij kunnen u wel adviseren over een nieuwe vloer voor uw woning. De laatste tijd hebben wij ons eens verdiept in de kwaliteit van vinyl vloeren. Daar kunnen wij inmiddels veel goeds over vertellen. U leest er hieronder meer over.

Wat is een vinyl vloer?

Ten eerste wilt u natuurlijk weten wat een vinyl vloer is? Een vinyl vloer is een zachte, kunststoffen vloerbedekking met een zeer sterke toplaag. Vinyl is zachter dan een houten vloer, maar heeft minder onderhoud nodig dan tapijt. Vinyl vloeren zijn er in vele uitvoeringen. Overigens noemde men vinyl vroeger ook wel zeil. Dat zeil was duidelijk niet echt, maar wel zeer praktisch en duurzaam. Tegenwoordig zijn vinylvloeren een stuk mooier. En dat heeft ze tot een ware trend gemaakt

Voordelen van vinyl vloeren

We noemden u al enkele voordelen van het aanschaffen van een vinyl vloeren We zetten ze hieronder even overzichtelijk voor u op een rijtje.

  • Vinyl is vochtbestendig
  • Het is gemakkelijk te plaatsen
  • Er is veel keuze uit verschillende opdrukken en motieven
  • Het is eenvoudig schoon te houden
  • U hoort geen geluid wanneer u over een vinyl vloer loopt

Waar vinyl vloeren in Amsterdam vinden?

Heeft u een huis laten bouwen in Amsterdam, of woont u al in de hoofdstad en wilt u uw oude vloer vervangen door een vinyl vloer? Dan wilt u natuurlijk weten waar u terecht kunt voor vinyl vloeren in Amsterdam? Als u even wat rondspeurt op internet bent u er snel achter. Kies dan voor een ervaren specialist die u adviseert over het leggen van uw vinyl vloer of die hem zelfs voor u kan leggen. U kunt de verschillende typen vinyl vloer het makkelijkst bekijken in een showroom. Vraag een van de medewerkers om kleuradvies wanneer u hier zelf nog over twijfelt. Heeft u een klein budget, maar wilt u toch graag een vinyl vloer? Ga dan eens kijken in een outlet in Amsterdam die vinyl vloeren verkoopt. In zo’n outlet koopt u de vinylvloeren per vierkante meter tegen een lage prijs.

Uw mening telt!

Hebben wij u op een goed idee gebracht in dit artikel, of had u er meer van verwacht? Geef ons uw feedback via het contactformulier op onze website. Wij horen graag van u.

Back To Top