skip to Main Content
Een Minimalistische Badkamer Richt U Zo In

Een minimalistische badkamer richt u zo in

Hoe richt u een minimalistische badkamer in?

Het minimalisme is populair binnen de interieurwereld. Vooral een minimalistische badkamer kan veel luxe uitstralen. Woont u in Hardenberg en wilt u van uw badkamer een minimalistische badkamer maken? Dan is dit dé kans om uw badkamer een luxe en strakke uitstraling te geven, mits goed uitgevoerd. Lees daarom onze tips in dit blog.

Kies voor vooral neutrale kleuren

In minimalistische badkamers, vindt u over het algemeen geen felle kleuren. Binnen deze stijl gaat u het liefst voor zwart, wit en grijstinten. Het zal u verbazen hoeveel u hiermee kunt combineren en variëren. U kunt hier eenvoudig natuurtinten in bijvoorbeeld hout en steen toevoegen. Wilt u dan toch voor kleurrijke tinten gaan in uw badkamer? Gebruik dan gekleurde handdoeken, washandjes en andere accessoires. Op die manier kunt u ook weer makkelijk wisselen met andere kleuren als u daar zin in heeft.

Ga voor een strakke vloer

Bij een minimalistische stijl badkamer, past een strakke vloer. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor een naadloze gietvloer of grote keramische tegels. Hoe groter u de tegels maakt, hoe groter de badkamer zal ogen. Kleinere stenen wilt u vermijden als u voor een minimalistische look wilt gaan. Zorg er tot slot voor dat u de voegen, die onvermijdelijk zijn, in dezelfde kleur als de tegels maakt, zodat deze zo min mogelijk opvallen.

Kies voor het juiste bad of de juiste douche

De douche of het bad is natuurlijk het meest essentiële onderdeel van een badkamer. Als u voor een douche gaat, kiest u het beste voor bijvoorbeeld een eenvoudige, glazen vierkante douchecabine. Gaat u voor een bad? Kies dan voor een vrijstaand bad. Deze zien er beiden luxe uit en scheppen veel ruimte voor het oog.

Ga voor luxe meubels

Woont u in Hardenberg en wilt u een minimalistische badkamer? Dan kunnen luxe badkamermeubels niet ontbreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een badkuip op poten, natuurstenen wastafels en grote spiegels voor een ruimtelijk effect. Met minimalisme is het natuurlijk van belang niet teveel in een ruimte te plaatsen. Zorg er daarom voor dat u voor de weinige maar juiste meubels en accessoires gaat.

Wilt u meer tips over het inrichten van uw badkamer? Houd dan vooral ons blog goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top